Ποιοι Είμαστε

H Varanakis, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μαζικής εστίασης ιδρύθηκε το 1975. Η φιλοσοφία, το Know-how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν οδηγήσει επί σειρά ετών στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Η Varanakis δίνοντας καινοτόμες και εργονομικές λύσεις, εξοπλίζει όλο και περισσότερες επισιτιστικές μονάδες (κάθε είδους) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δυναμική και η συνεχώς ανοδική επιτυχημένη πορεία της εταιρείας την καθιστά εγγύηση επιχειρηματικά. Το όνομα Varanakis είναι συνδεδεμένο στην σκέψη του κάθε επιχειρηματία, ως μια ποιοτική με αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρεία. Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της Varanakis πλαισιώνεται από τους 40+ πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Mια κατασκευαστική εταιρεία από το 1975 που κατασκεύαζε φούρνους και μηχανήματα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως καθίσταται προσιτή και πιο επικερδής η εισαγωγή του εξοπλισμού από το εξωτερικό, έτσι περιορίστικε στην κατασκευή ανοξείδωτων όπως ερμάρια, ψυγεία, καταψύκτες κ.τ.λ. με πιστοποιήσεις ISO και CE. Μέχρι και σήμερα «κόβει και ράβει» στα μέτρα κάθε χώρου εξασφαλίζοντας κατασκευές «αθάνατες» στον χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστάσιο με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών και έμπειρους τεχνίτες καταρτισμένους με γνώση και μεράκι για αυτό που κάνουν.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η εκπαίδευση παίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο για την εταιρεία Varanakis και γι’ αυτό δεν σταματά ποτέ να οργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο εντός της επιχείρησης όσο και έκτος στα εργοστάσια των εταιρειών που αντιπροσωπεύει. Παρουσιάσεις-επιδείξεις, πρακτική εξάσκηση, προσομοιώσεις, ομιλίες και συζητήσεις και πολλοί άλλοι τρόποι εκπαίδευσης όλοι με στόχο την βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων, αλλά και την ανάπτυξη για τον συνολικό εμπλουτισμό των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης.  

ΜΑΓΕΙΡΑΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι σύγχρονες συσκευές εστίασης εξελίσσονται συνεχώς τόσο σε επίπεδο τεχνολογικό όσο και λειτουργικό. Προσφέρουν πλέον λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για αυξημένη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα, ευελιξία και αξιοπιστία. 

Η ομάδα των μαγείρων της Varanakis σε κάθε πώληση εξοπλισμού, παρέχει πλήρης εκπαίδευση και ενημέρωση των χειριστών του εξοπλισμού. Ακόμη και πριν την ενσωμάτωση των νέων μηχανημάτων στην κουζίνα σας, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το μηχάνημα και να δείτε το τελικό αποτέλεσμα και με το δικό σας προϊόν.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

H Varanakis πιστεύοντας στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ, πραγματοποιεί χορηγίες βοηθώντας σε κοινωφελείς σκοπούς και πολιτιστικά δρώμενα. Αναλαμβάνοντας ένα κοινωνικό ρόλο αποζητά την αναγνώριση του κοινού για την προσφορά στην οποία προβαίνει και πιστώνεται γι αυτήν. Η χορηγία αποτελεί επένδυση στην κοινωνική προσωπικότητα της εταιρείας και όχι διαφήμιση, ούτε προώθηση πωλήσεων, ούτε γενικά εμπορική επικοινωνία, αλλά κοινωνική επικοινωνία με αναφορά ευρύτερα στις Δημόσιες Σχέσεις. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για αυτή της τη προσφορά στα κοινά και όσο έχει τη δυνατότητα θα συνεχίσει να προσφέρει.

AFTER SALES SUPPORT

Πανελλήνια κάλυψη από δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και έμπειρων τεχνικών, ικανοί να διαγνώσουν την όποια τυχόν δυσλειτουργία και ν’ ανταπεξέλθουν πλήρως για την επίλυση του εκάστοτε θέματος, πάντα σε συνεργασία με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Varanakis. Το εξειδικευμένο τμήμα after-sales support της εταιρείας καθημερινά εργάζεται σκληρά για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση όχι μόνο για την γρήγορη αποστολή των ζητηθέντων ανταλλακτικών, άλλα και για την άμεση ανταπόκριση στα όποια τεχνικά ζητήματα προκύψουν.

45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ